HTML

Kettlebell Életmód

Hogyan élem meg én a kettlebellt és hogyan tudom használni. Célom az erőnlét növelése, fogyás valamint inspirálni az újakat, tapasztalatot cserélni a haladókkal.

Friss topikok

Edzés jelenleg

kbellfan 2011.12.19. 12:52

russian_kettlebell_exercises.jpgÉn és a többi edzőpartner szeretne némi zsírt égetni ezért az edző módosította az edzéstervet. Eddig mindenféle kezdőknek való gyakorlatokat csináltunk egy edzés kb. 1 óra. Ha valamelyik gyakorlat nevét elírnám vagy nem szakszerűen fejezném ki magam előre is bocs.

Bemelegítés: 10perc

Edzés (persze nem minden gyakorlat, hanem ezekből pár, amit az edző jónak látott):

Állva:  3x 10 felhúzás (dead lift) , 3x 10 guggolás KB talpal felfelé (gobble squat)  , 3x 10 swing egy vagy kétkezes, 3x 10 nyomás mellkastól állva, 3x 10 Halo, 3x 10 military press , 3x 10 „fűrész” , 3x 10 test körül, 3x 10 nyolcas (figure 8).

Fekve: 3x 10 áthúzás, 3x 10 szűken nyomás , 3x az előzőek kombinációi, 3x 10 has prés, 3x 10 „gyertya” , 3x láb jobbra, balra, ezeken kívül még fekve csípő kinyomás egyik térd a mellkashoz húzva

Levezetés: 5 perc nyújtás

Jelenlegi edzésterv (zsírégető):

Bemelegítés: 10 perc

Edzés:

Állva: 3x 10 felhúzás, 15 perc swing egy és kétkezes váltogatva szériánként 5-10mp szünettel (gyilkos), 3x 10 guggolásba le majd fel kettlebellt a mellkasnál tartva könyök térdszélességnél szűkebben (szintén gyilkos) , 3x 10 „fűrész” vagy military press  vagy mindkettő.

Fekve: 3x 10 áthúzás, 3x 10 szűken nyomás, 3x az előzőek kombinációi, 3x 10 has prés, 3x 10 „gyertya”, 3x láb jobbra, balra, ezeken kívül még fekve csípő kinyomás egyik térd a mellkashoz húzva

 

Eddig heti kétszer edzettem, most próbálom belepréselni a hetembe a harmadikat. Amíg megvan a fölöslegem, amitől meg akarok szabadulni úgy tervezem, csinálok heti 2 zsírégetőt és 1 erőnlétit. Tesztelem pár hétig, hogy működik.

 

TIPP: Az edzőtől. Ha zsírt akarsz égetni akkor csináld meg minden reggel ébredés után a 3 perces alkartartást amit bemelegítéskor is szoktunk.

Címkék: edzés fogyás bemelegítés kettlebell gyakorlatok ginastica natural kettlebell tutorial

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rkbc.blog.hu/api/trackback/id/tr823475400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása